Минулого тижня на Волині сталося 35 пожеж

0
7
Минулого тижня на Волині сталося 35 пожеж
Протягом тижня з 27 квітня по 3 травня на території Волинської області виникло 35 пожеж, з них 29 – в екосистемах (26 пожеж трав’яного настилу на площі понад 26 гектарів, а також 3 пожежі торфу на площі більше 10 гектарів). Усі вони ліквідаовані.

Про це інформує пресслужба управління ДСНС у Волинській області.

Окрім цього, рятувальники 9 разів виїздили на проведення аварійно-рятувальних робіт, а піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС у Волинській області проводила роботи щодо обстеження території області задля виявлення, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Розмінувальні роботи здійснювали у Локачинському (13 од.), Ковельському (4 од.), Любомльському (1од.). та Горохівському районах (6 од.) області. Всього було знищено 24 боєприпаси, серед яких мінометні міни, артснаряди різного калібру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні