Ситуація в ООС: бойовики здійснили 6 обстрілів

0
-1
Ситуація в ООС: бойовики здійснили 6 обстрілів
3 травня бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню.

Внаслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали бойові травмування, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил вжили вичерпних заходів для припинення ворожого вогню та дали рішучу відповідь на усі злочинні дії противника. Після застосування нашими підрозділами штатного озброєння ворог припинив подальші провокації", - йдеться у повідомленні.

За даними пресцентру, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілював наші позиції неподалік Широкиного, та Пищевика.

"По околицях Богданівки загарбники вели вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Для припинення злочинної діяльності підрозділи Об’єднаних сил давали противнику результативну та вмотивовану відповідь. Втрати ворога уточнюються", - йдеться у повідомленні.

У пресцентрі додали, що два обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Тут по захисниках Оріхового збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 82-го калібру, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали околиці Кримського.

"Внаслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали бойові травмування. Українські захисники для припинення ворожих дій надали жорстку відповідь. Відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовились від подальшої активності. Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється Об’єднаними силами", - йдеться у повідомленні.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні