«Власноручно написала рапорт», – поліція про звільнення заступниці начальника ГУНП Волині

1
1
«Власноручно написала рапорт», – поліція про звільнення заступниці начальника ГУНП Волині
У пресслужбі ГУНП у Волинській області стверджують, що рапорт на звільнення заступниця начальника Наталія Пасічник написала сама і все відбувалось законним чином.

Про це пресслужба відомства повідомила у коментарі "Конкуренту".

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 травня, полковник поліції, заступниця начальника ГУНП Волині Наталія Пасічник заявила про те, що її незаконно звільнили.

Натомість у коментарі журналістам пресслужба ГУНП у Волинській області заявила, що інформація у дописі Наталії Пасічник не відповідає дійсності.

"Насправді, Наталія Пасічник власноручно написала рапорт, яким просить звільнити її з Національної поліції. Дата звільнення 14 квітня також вказана нею особисто. Наталії Пасічник повідомили про звільнення в телефонному режимі, а також рекомендованим листом в день підписання наказу. Відповідно, інформація про те, що Наталія Пасічник «такого бажання не виявляла, відповідного рапорту не подавала» не відповідає дійсності. Вимоги чинного законодавства у цьому процесі не порушені", – підкреслили в пресслужбі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може її треба було по статті звільнити!? Заїбало це колоборанцтво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні