Нетвереза 55-річна львів'янка двічі за вечір викликала поліцію на вбивства

0
-3
Нетвереза 55-річна львів'янка двічі за вечір викликала поліцію на вбивства
Львівські правоохоронці склали протокол на 55-річну жінку, яка впродовж десяти хвилин повідомила про два різні вбивства у місті.

Жодне із цих повідомлень не підтвердилося, відтак на жінку склали адмінпротокол за неправдиві виклики поліції, через що їй загрожує 119 грн штрафу, - передає "Zaxid.net".

Перше повідомлення про вбивство надійшло до правоохоронців близько 20:45 четверга, 29 квітня.

«На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жительки міста Львова про вбивство. За вказаною у повідомленні адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та працівники інших служб. За десять хвилин після першого повідомлення ця ж громадянка знов зателефонувала на оперативну лінію, повідомивши про ще одне вбивство. За вказаною адресою також виїжджали правоохоронці», – йдеться у повідомленні поліції.

Після отримання другого повідомлення поліцейські знову відправили на вказану адресу слідчо-оперативну групу. Але в жодному з цих випадків інформація про злочин не підтвердилась.

Натомість правоохоронці з'ясували, що неправдиві повідомлення надавала 55-річна львів'янка, яка під час дзвінків до поліції перебувала у нетверезому стані. Відомо також, що цю жінку раніше вже притягали до адмінвідповідальності за схожі вчинки.

На неї склали протокол за ст.183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу про адмінправопорушення, відтак за два дзвінки до поліції жінці загрожує штраф від 21 до 119 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні