--> «Чим годувати сім’ї?»: у Луцьку до протестів долучилися підприємці Старого ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Чим годувати сім’ї?»: у Луцьку до протестів долучилися підприємці Старого ринку

1
0
«Чим годувати сім’ї?»: у Луцьку до протестів долучилися підприємці Старого ринку
У Луцьку на акцію протесту вийшли десятки підприємців ще одного ринку – Центрального.

Дійство відбулося у пообідню пору 1 травня, повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Учасники вимагали від міської влади відновити роботу ринків, оскільки уряд дозволив це за умови виконання переліку санітарних норм.

Підприємці прийшли на територію ринку з плакатами зі словами «Знищення малого бізнесу», «Чим годувати сім’ї?», «ЛМР, виконуйте рішення Кабміну» тощо.

Нагадаємо, вранці 1 травня більше півсотні підприємців з ринків «Північний» та «Лучеськ» вийшли на протест через те, що їм не дозволили працювати, попри виконання ними усіх передбачених вимог.

Зауважимо, що Луцька міська рада учора, 30 квітня, під час сесії дозволила працювати сільськогосподарським ярмаркам просто неба на семи локаціях, але не ринкам.

Натомість підприємці зауважують, що згодні дотримуватися усіх перерахованих Міністерством охорони здоров’я вимог, аби відновити роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міську владу посадити на карантин і нехай відчує весь "кайф" від карантину!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні