У двох селах на Волині поліція вилучила крадену деревину. ФОТО

0
8
У двох селах на Волині поліція вилучила крадену деревину. ФОТО
У Ковелі поліція розслідує факт незаконного зберігання лісу.

Про це інформує ГУНП у Волинській області.

Учора, 30 квітня, в Ковельському районі співробітники поліції вилучили понад 100 колод деревини різних порід та діаметру без відповідних документів.

Деревину сумнівного походження правоохоронці виявили на території домогосподарств жителів сіл Заячівка та Кричевичі. Жодних документів, котрі засвідчували б легальність походження лісу, у громадян не було.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Виявлені колоди вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 25,5 тисяч гривень, до шести місяців арешту, або обмеження чи позбавлення волі строком до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні