Волинські заробітчанки купили засоби захисту для нововолинських лікарів. ФОТО

0
-7
Волинські заробітчанки купили засоби захисту для нововолинських лікарів. ФОТО
Українки в Італії зібрали кошти на захисні костюми та маски для нововолинських медиків.

Про це на сторінці у соцмережі повідомила Алла Литвинюк.

"Велика та щира подяка нашим дівчатам, які працюють в Італії в місті Пйомбіно, – пише волинянка. – Прочитавши мій попередній пост про "домомогу нашої мерії" жовтими прорезиняними костюмами, які абсолютно не придатні для захисту від коронавірусу, працівникам Нововолинського відділення екстреної медичної допомоги.

Відразу на другий день мені подзвонили наші італійки та запропонували свою допомогу у придбанні засобів індивідуального захисту. Протягом трьох днів було перераховано 30 000 грн.

За ці кошти я замовила 70 якісних одноразових захисних комбінезонів фірми SPICARD по 200 грн кожен та 1000 одноразових медичних масок по 17 грн/шт.

ПРАЦІВНИКИ НОВОВОЛИНСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ЕМД ЩИРО ЩИРО ВДЯЧНІ ЗА ТАКУ ДУЖЕ ВАЖЛИВУ, ЖИТТЄВО НЕОБХІДНУ ВАГОМУ ДОПОМОГУ ТА ПІДТРИМКУ.

Я була розчулена до сліз тим дзвінком і допомогою з Італії. Дівчата, які самі знаходяться в пеклі епідемії, відчуваючи розуміючи і на власних очах переживаючи всю небезпеку коронавірусу, першими підтримали працівників Нововолинського відділення ЕМД. Вони були вкрай вражені "турботою" місцевої влади"...

"В Італії ми нічим не можемо допомогти медикам, про них добре дбає держава, а в Україні у нас батьки, діти, родина і ми хочемо хоч чимось допомогти вам вдома. Ми бачимо, яка біда і трагедія відбувається в Італії від епідемії, і це з їхніми можливостями, то, дивлячись на це, ми дуже боїмося за Україну, за вас", – так мені казали дівчата, а в мене були сльози в очах...

Вони самі більше місяця сиділи на карантині без роботи, але, не вагаючись, так швидко зреагували і прийняли рішення допомогти нам. Для мене цей дзвіночок з далекої Італії, на цей час з центру епідемії коронавірусу, від зовсім чужих і не знайомих людей став дуже важливим і ціннім у житті. Таке не забувається. Ще раз їм хочу щиро подякувати, обійняти їх. На жаль, дівчата не захотіли щоб називала їхні прізвища та прізвища їхніх родичів з Нововолинська (Яна, Валентина та Вікторія), які нам допомагали.

Збір грошей підтримала і жіночка з Благодатного, яка проживає зараз в Пйомбіно, то ми також 10 захисних костюмів та 50 масок передали через головного лікаря ПМСД медикам амбулаторії смт Благодатне.
Додаю фотозвіт".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні