--> Як виставлятимуть річні оцінки луцьким школярам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як виставлятимуть річні оцінки луцьким школярам

0
-4
Як виставлятимуть річні оцінки луцьким школярам
Підсумкова оцінка за навчальний рік для луцьких учнів буде базуватися на отриманій оцінці за перший семестр, а також на оцінках за період навчання до 12 березня.

Про це начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко розповіла в ефірі телеканалу «Аверс», пише ІА Волинські новини.

Вона поінформувала, що для дев’ятикласників як такої підсумкової атестації цього року не буде. Натомість для одинадцятикласників нічого не змінюється, лише зміщуються дати екзаменів, пристосовуючись до умов карантину.

«У залежності від того, коли країна виходитиме з карантину, одинадцятикласникам продовжать навчальний рік, поки не завершиться процедура складання ЗНО», – зазначила головна освітняка Луцька.

Вона звернулася до батьків, дітей та педагогів: «Наступив момент, коли не можна нікому та ні в чому докоряти. Наступив момент, коли треба йти назустріч один одному та з розумінням поставитися до того, що річна оцінка, яка буде виставлена в онлайн-режимі, базуватиметься на оцінці за перший сесместр, оцінках до 12 березня, та тих, які були виставлені під час дистанційного навчання.

Навіть якщо оцінки за другий семестр будуть трішки завищеними, то це не означає, що вони несправедливі. Вони будуть тим ресурсом, який підтримає в непрості часи відсутності спілкування та можливості краще здобувати знання у звичному форматі».

Щодо дев’ятикласників, які захочуть вступати в навчальні заклади, то Зіновія Лещенко наголосила, що вони зможуть отримати свідоцтво про базову освіту в навчальних закладах. Зокрема, у кожній школі буде складений графік, який допоможе уникнути скупчення дітей. Натомість решта будуть зараховані в десяті класи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні