Депутати просять послабити карантин у регіонах з найменшою кількістю інфікованих

0
-1
Депутати просять послабити карантин у регіонах з найменшою кількістю інфікованих
Третина депутатів з партії «Слуга народу» звернулася до прем’єра Дениса Шмигаля з проханням послабити карантин «там, де коронавірусна інфекція поширюється відносно повільно».

Про це у фейсбуці повідомила заступниця глави фракції Євгенія Кравчук, пише УНІАН.

На думку Кравчук, «пожежу потрібно гасити там, де горить»:

«Те ж саме стосується заходів проти коронавірусу. В різних регіонах країни рівень захворюваності суттєво відрізняється. Наприклад, у Чернівецькій області зареєстровано 1341 інфікованих, а в Чернігівській – всього 22», – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ
: На Волині станом на 28 квітня 260 кворих на коронавірус.

Логічно, щоб і обмежувальні заходи в цих областях були різними, наголосила депутатка. «Адже на фоні пандемії в Україні назрівають економічна та трудова кризи. Більшість населення фактично залишилася без роботи та грошей – і ми не можемо закривати на це очі», – пояснила вона.

Нагадаємо, в Україні з 12 березня запроваджено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусу. Зокрема, з 19 березня було припинено роботу метрополітену, а наземний громадський транспорт перевозить громадян лише за спеціальними перепустками. 22 квітня Кабінет міністрів України ухвалив рішення продовжити дію карантину до 11 травня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні