У Луцькій міській лікарні буде сучасне приймальне відділення

0
0
У Луцькій міській лікарні буде сучасне приймальне відділення
У Луцьку завершують план реконструкції приймального відділення міської клінічної лікарні.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбук.

У планах – створення сучасного відділення невідкладної допомоги згідно всіх вимог.

Оскільки лікарня побудована за типовим проектом міської лікарні, приміщення приймального відділення не відповідає вимогам сучасного відділення невідкладної медичної допомоги, функції якого виконує. Роботу над проєктом реконструкції приймального відділення до стандартного зовнішнього вигляду та оснащення медичним обладнанням відповідно до єдиного брендбуку урядового проекту «EMERGENCY 2020» розпочали 25 лютого.

Минулого Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) визнало Луцьку міську клінічну лікарню кращою в області та рекомендувало для визначення її лікарнею інтенсивного лікування ІІ рівня.

Загалом протягом 2019 року USAID провело аналіз лікарень в 21 області України. Оцінюючи медзаклади, експерти враховували запит населення, невідкладність надання медичних послуг (гострота випадків), функціональні потужності закладів та функціональну ефективність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні