Федерація легкої атлетики проти облаштування ринку на луцькому стадіоні «Авангард»

0
0
Федерація легкої атлетики проти облаштування ринку на луцькому стадіоні «Авангард»
У Федерації легкої атлетики України просять відмовитись від ідеї облаштування луцького стадіону "Авангард" під ринок сільгосппродукції.

Допис розмістив на сторінці у фейсбуці президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

За його словами, створення ринку на стадіоні може надати непоправної шкоди, адже стадіон покрити синтетичним покриттям та газоном.

"Луцький стадіон "Авангард" - одна з найкращих спортивних споруд для легкої атлетики країни. Тут відбувається левова частка національних змагань та велика кількість навчально-тренувальних зборів. І для збірної, і для тисяч дітей, що займаються на цьому стадіоні, втрата буде дуже болючою", - пише президент ФЛАУ.

Також він зазначає, що вони щиро співчувають приватним підприємцям та фермерам, які в наслідок карантину втратили доходи.

"Але ми дуже просимо не допомагати одним категоріям за рахунок інших! Впевнений, що у Луцьку, окрім стадіону, є й інші площі, які можуть бути задіяні для, безумовно, благородної мети: організації нових торгових місць у складні для бізнесу часи", - йдеться у дописі Ігоря Гоцула.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Палиця заявив, що на стадіоні «Авангард», що у Луцьку, можуть облаштувати для продажу сільгосппродукції місцевих фермерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні