Дитсадки мають запрацювати, щоб батьки могли вийти на роботу, – головна освітянка Волині

1
-3
Дитсадки мають запрацювати, щоб батьки могли вийти на роботу, – головна освітянка Волині
Дитячі садочки на Волині мають запрацювати, аби батьки змогли приступити до роботи.

Про це сказала очільниця управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна в інтерв’ю "Конкуренту".

"Ми намагаємося рекомендувати педагогічним працівникам дошкільних закладів використати можливість, щоб дошкільні заклади влітку могли працювати, ми сьогодні змінюємо режим роботи педагогів. Для того, щоб дати можливість батькам приступити до роботи, дитячі садочки мають запрацювати", – наголосила освітянка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановне панство!Перед тим,як відкрити двері садків дуже добре помізкуйте:в кожній групі не менше ніж 30 дітей,які цілий день перебувають разом в контакті з ранку до вечора.А як їх будуть перевіряти в мед.установах,перш ніж надати довідку,що дитя здорове?Чи як завжди "за шоколадку"?Скільки батьків і дітей треба зібрати в пол.-ці,щоб обстежити ту дитину?Чи махнемо рукою "а ну його"і в черговий раз "нехай ідуть без довідок"Не забудьте,що крім корони існує ціла купа хвороб,а батьків безвідповідальних багато.Продумайте свої вказівки,щоб потім не прийшлося шукати крайнього!То школярі нехай сидять вдома,а цих меленьких не шкода?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні