Польща поки не збирається відкривати свої кордони

0
2
Польща поки не збирається відкривати свої кордони
Польща поки не збирається пом’якшувати обмеження на кордонах. Контрольний режим на кордоні, навпаки, збираються продовжувати.

Про це на нещодавній пресконференції повідомив голова уряду країни Матеуш Моравецький відповідаючи на питання, коли можна очікувати, що Польща ліквідує заборону в’їзду на кордонах, як це зробила Чехія, пише "Іnpoland".

За його словами, уряд планує концентруватися на знятті обмежень всередині країни чи «розморожувати» економічну діяльність, ніж відновлювати свободу подорожування.

«Ми не прийняли рішення про відкриття кордонів, а скоріше хочемо продовжувати цей контрольний режим. Факт, що країни, які мають значно більший рівень захворюваності на мільйон мешканців пом’якшують санітарний режим, не є достатнім аргументом для запровадження подібного у Польщі», – заявив Матеуш Моравецький.

На сьогодні діє запроваджене владою рішення про обмеження в’їзду на територію Польщі що наймеш до 3 травня. Майже точно, ця дата повинна бути перенесена на новий термін. Рішення повинно з’явитися до травневих свят.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні