Де волинянам купити дитячі розумні годинники – корисний ґаджет*

0
4
Де волинянам купити дитячі розумні годинники – корисний ґаджет*
Діти хочуть бути самостійними з самого юного віку, але контроль з боку батьків — це особлива умова. Тут мається на увазі стеження за поведінкою і переміщенням дитини, яка перебуває на великій відстані.

Такий контроль здатен забезпечити звичайний наручний годинник. Щоправда не зовсім звичайний. На руці сина чи доньки знаходиться корисний пристрій з великими можливостями.



Головні переваги над смартфоном



Діти змалечку грають на смартфоні в різноманітні ігри: від цього батарея пристрою швидко сідає. При самостійній прогулянці на вулиці це неприйнятно. Наручний годинник зі смарт-функціями має низку переваг:

  • батарея не сяде за день (у більшості моделей вона тримає заряд близько тижня);


  • ґаджет завжди на руці, тому дитина зможе прийняти дзвінок від батьків;


  • виклик батьків здійснюється натисканням єдиної кнопки на корпусі (набагато легше, ніж на смартфоні);


  • GPS-датчик покаже, де знаходиться юний мандрівник.



В першу чергу, такий пристрій може замінити телефон. Крім того, дитина не буде цілий день грати в ігри або сидіти в інтернеті, а це зазвичай роблять власники смартфонів.

Яку модель вибрати?



Існує досить багато смарт-годинників, а різноманіття часто стає проблемою для батьків. Досить знати, що є три категорії дитячих пристроїв: класичні, спортивні та універсальні.

Від категорії залежить функціональність та зовнішній вигляд. Щоправда, головні можливості є у моделей кожної категорії.

Класичні смарт-годинники для дітей практично нічим не відрізняються від звичайних. Але і вони допоможуть прослідкувати за переміщенням дитини. Невеликий набір функцій — це навіть плюс.

Спортивні моделі захищені від ударів, пилу та води, тому відмінно підходять для найбільш активних. Універсальні пристрої мають багато можливостей, такі ж міцні, як спортивні.

При виборі слід враховувати і смаки дитини. На щастя, виробники випускають моделі, оформлені у вигляді улюблених мультгероїв, які популярні у більшості дітей. Тож при покупці не варто розраховувати лише на власний смак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні