Медики опублікували список місць, де найлегше підчепити коронавірус

2
-1
Медики опублікували список місць, де найлегше підчепити коронавірус
Медики опублікували рейтинг місць, які є "розсадниками" коронавірусної хвороби.

Про це пише "Народна правда".

Найбільше українці хворіють при наступних обставинах:

1-е місце – відвідування аптеки. Крім тих же факторів ризику, популярних для всіх громадських місць, у черзі в аптеці з більшою ймовірністю можуть перебувати потенційно хворі коронавірусом. Вони можуть передавати купюри, на яких знаходяться віруси провізору, а останній, в свою чергу, дає здачу ними і чіпає ліки руками після контакту з грошима.

2-е місце – похід в магазин. Ситуація з касиром у магазині може бути аналогічній ситуації з провізором. Але особливістю продуктових магазинів є те, що їх відвідування необхідно з більшою частотою, а харчуються всі люди – і хворі, і здорові.

3-е місце – АЗС. На заправних станціях, які працюють у звичайному ж режимі, також присутні магазини і контакт з готівкою.

4-е місце – прогулянка з вихованцями. Тварин необхідно вигулювати кілька разів на день і як правило, такі прогулянки супроводжуються активною грою і можливої комунікацією з іншими людьми або зараженими предметами.

5-е місце – вихід на вулицю для виносу сміття. Простий контакт з дверною ручкою під’їзду може призвести до поширення коронавірусу.

Нагадаємо, в Україні станом на 9.30 неділі, 26 квітня, підтверджено 8 617 випадків COVID-19. Протягом 25 квітня отримано 492 повідомлення про нові підтверджені випадки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забули ще церкву та лікарню додати.
Відповісти
Перше місце повинне бути за лікарнею і мед працівниками!, а вже потім аптеки, магазини і т д і т п.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні