Нардеп назвав аварію на ЧАЕС великим святом. ВІДЕО

5
-6
Нардеп назвав аварію на ЧАЕС великим святом. ВІДЕО
Микола Тищенко двічі назвав катастрофу в Чорнобилі святом. Завтра виповнюється 34 роки з дня трагедії.

Нардеп від Слуги народу Микола Тищенко в ефірі телеканалу НАШ назвав аварію на Чорнобильській АЕС святом. Відео конфузу опублікував нардеп Антон Поляков, пише 24 канал.

"Користуючись нагодою, хотів би нагадати, що 26-го буде свято дуже велике, дуже важливе ... це трагедія – Чорнобильська катастрофа. І хочу нагадати всім вам, про те, що ... не забудьте привітати, подякувати, вклонитися всім людям , які багато-багато років захищали нас від цієї катастрофи", – заявив Тищенко.

Ведучі нагадали нардепу, що Чорнобильська катастрофа все ж не свято. "Тільки ж не свято, Чорнобильську катастрофу ми згадуємо зі сльозами на очах", – зауважив ведучий.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ше один иудрець "віднайшовся.. де ж він їх познаходив ?- в спец інтернаті , де сам проходив науку на піаніно гати ?..ото
Відповісти
Блін, свято? Жесть... Буде нам біда з такими "дупутатами".. (((
Відповісти
Дякую, що хоть хтось згадує.
В перші дні катастрофи був ліквідатором 2 місяці.
За це держава мені виплачує компенсацію аж 205 гривнів.
А ви кажете подякувати і вклонитися.
Відповісти
Це уже край,далі безодня
Відповісти
Психіатр вам підтвердить, що людина, яка не може вибудувати адекватне мислення і висловлювання, -- має вади в роботі головного мозку. Причина -- вроджена аномалія, травма голови, наркотики... Прикро, що такі люди не хочуть критично оцінити себе. Ось жінка Тищенка плаче, а Лєнці пофіг...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні