Чоловіка, якого знайшли заколотим у Луцьку, підозрюють у самогубстві

1
-2
Чоловіка, якого знайшли заколотим у Луцьку, підозрюють у самогубстві
35-річний чоловік, якого з колото-різаними ранами знайшли у Луцьку, останнім часом зловживав спиртним та міг скоїти самогубство.

Про це ІА Волинські Новини стало відомо від джерел у правоохоронних органах.

Загиблий є уродженцем Любешівщини, до Луцька приїхав на час відпустки. Друзі кажуть, що тут він зловживав спиртним і останні дні поводив себе дивно. Зокрема, дзвонив і казав знайомим, що скоро настане кінець світу тощо.

Поліція розглядає версію самогубства, адже на балконі квартири, в якій він жив, знайшли сліди відштовхування. А тіло знаходиться на такій відстані, що викинути його було б вкрай важко.

«На шиї дійсно є поранення, але горло не перерізане. Розглядається версія, що він сам себе поранив і вистрибнув. Точну причину встановлять судмедексперти», – резюмує джерело.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все короновірус
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні