Чи знизять ціну на маски в аптеках Волині

0
-3
Чи знизять ціну на маски в аптеках Волині
Раніше повідомляли, що масковий режим на території України триватиме ще довго. Одноразова маска в аптеках Волині коштує не менше 15-ти гривень. Розповіли, чи будуть змінювати ціни на ці засоби захисту.

Про це говорили у п’ятницю, 24 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак погодилася з тим, що в аптеках Волині дорогі маски. Зважаючи на те, що в день потрібно не одну, а декілька одноразових масок, потрібно знизити ціну.

«Я вважаю, що це надто дорого. Маю величезну надію, що наші фармацевти дослухаються до всіх побажань. Ціна масок на ринку падає, їх стає дедалі більше. Дякуючи спільним зусиллям, їх почали відшивати, привозять, тому я маю величезну надію, що маска здешевіє. Тим паче, що в день треба не одну, а навіть декілька масок в день», – прокоментувала посадовиця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи вдається антимонопольникам Волині тримати ціни під контролем
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні