Волинянам пояснили, який ефект дає дезінфекція доріг

0
3
Волинянам пояснили, який ефект дає дезінфекція доріг
У Волинській облдежадміністрації пояснили, який ефект від дезінфекції вулиць та проїжджих частин, на підставі висновків яких науковців чи лікарів це проводиться, чи це не є метою психологічного впливу на населення.

Про це говорили у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак пояснила, що дезінфекція проводиться для того, щоб вбити бактерії. Посадовиця переконана, що такий метод боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції є дієвим.

«У будь-якому випадку дезінфекція вбиває ряд негативних бактерій, які є на поверхності. Сказати, що вона вбиває 100% всі бактерії – це неправильно. Я маю підтвердження – багато вже до цього зроблених наукових підтверджень, що будь-яка позиція, яку ми займаємо в нашій підсвідомості, вона буде для нас правильною. Дезінфекція є дієвою, бо будь-який склад бактерицидного препарату направлений саме на те, щоб вбити бактерії», – прокоментувала Тетяна Щербак.

Нагадаємо, журналісти розповіли всю правду про те, як вулиці та під’їзди Луцька дезінфікують проти поширення коронавірусу розчином гіпохлориту натрію, концентрація якого не вища, ніж у воді з крана. Такий «дезрозчин» обійшовся бюджету Луцька в 650 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Афера на коронавірусі – 2: як у Луцьку «золотий» дезінфікуючий засіб купляли
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні