«Гасло «Гроші ходять за пацієнтом» – це повний обман», – волинянка про медреформу

4
3
«Гасло «Гроші ходять за пацієнтом» – це повний обман», – волинянка про медреформу
Волинянка, яка звернулася у лікарню через проблеми з бронхами, обурена бездіяльністю свого сімейного лікаря. Жінка каже: лікар жодного разу не поцікавився станом її здоров'я й обурюється таким ставленням. Мовляв, невже окрім коронавірусу зараз немає хвороб, які турбують людей?

Про це Світлана Кугіль написала на своїй сторінці у фейсбуці.

Допис подаємо без змін:

"Шановні турійчани, дорогі друзі, я, Кугіль (Андрощук) Світлана Олександрівна жителька смт Турійськ, вимушена вас повідомити про розповсюджену неправдиву інформацію щодо моєї особи, а саме – 18.04.2020 року о 19:00 мене почали турбувати бронхи, тому я, як законослухняна громадянка (яка наслухалась закликів влади з екранів телевізора), звернулась до нашої Турійської ЦРЛ для обстеження, (температури й кашлю не було і немає на сьогодні).

Першим оглянув мене молодий та приємний черговий сімейний лікар Андрій Родюк та направив в м. Ковель для рентгенобстеження, але зробити його виявилося величезною проблемою і стало можливим тільки після великого конфлікту з медперсоналом Ковельської лікарні.

Коли я з результатом приїхала знову в приймальне відділення Турійської ЦРЛ, там мене чекав цей же черговий лікар, який розпочав детальний огляд. У цей час випадково в приймальне відділення зайшов відомий лікар Любомир Валіхновський, який в сусідній кімнаті надавав екстрену медичну допомогу іншому хворому пацієнту та теж оглянув мій знімок і зразу сказав, що це гострий бронхіт і ніякого короновірусу в мене немає.

Та у зв’язку з пандемією та завдяки головному лікарю Мельничуку П.М. мені все ж було проведено експрес-тест, який виявився негативним. Для вірності зробили ще тест, який досліджувався лабораторно…

Але зранку наступного дня мене вже чекали "сюрпризи" – мої знайомі запитували, чи правда, що в мене виявили COVID-19.

Найбільший смуток в цій історії викликає ставлення мого сімейного лікаря до своїх професійних обов’язків, який не приїхав, не дзвонив і взагалі не цікавився моїм станом здоров’я, хоча про таку необхідність був повідомлений. Гасло "Гроші ходять за пацієнтом" – це повний обман та абсурд. Отож, задумайтесь, чи потрібна нам така медична реформа.

Ось (на фото) мій негативний результат лабораторного тесту, в мене, повторюю, не було і немає температури та кашлю, а якби і були?! Невже, окрім сьогоднішньої страшилки "короновірусу", немає інших хвороб, які турбували та турбують людей?

В підсумку хочу сказати, не поширюйте неправдиву інформацію і дай вам Бог ніколи не опинитися в подібній ситуації. Христос Воскрес – Воістину Воскрес!"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова технологія, по знімку визначають наявність вірусу.... Пацієнтка звичайна скандалістка, яка вимагає свої бажання.
Відповісти
Дурень в множині, ти навіть зрозуміти прочитаного не здатен. Мова йде про "епічну медрехформи Попрошенка" в продовжені ЗЕлепухи і "медицинську таємницю".., хоча з такими розумовими здатностями - пояснювати марно
Відповісти
У Турійській лікарні є гарні фахівці.
Відповісти
Фахівців непоганий є багато, тільки оплата праці як ділетанта. "сімейний лікар" як колгоспник - набирав "колгосп" підписників і йде оплата., а те що в США на "сімейного" ще 12 років вчаться крім основної медосвіти - про те мовчок!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні