--> Поліції Володимира передали захисні щитки, виготовлені на 3D-принтері. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліції Володимира передали захисні щитки, виготовлені на 3D-принтері. ФОТО

0
16
Поліції Володимира передали захисні щитки, виготовлені на 3D-принтері. ФОТО
У четвер, 23 квітня, мешканець Володимира-Волинського, ютуб-блогер Святослав Вульф передав виготовлені на 3D-принтері пластикові захисні щитки для місцевого відділу поліції.

Як розповіли у поліції, щитки використовуватимуть для роботи, наприклад, перевірки самоізольованих. За словами блогера, щитки ефективні при близькому контакті з людиною, їхня ефективність доведена лабораторно, передає Буг.

Святослав Вульф виготовив захист на своєму саморобному 3D-принтері. 20 захисних щитків з пластику передав працівникам Володимир-Волинського відділу поліції.

“У такі нелегкі часи потрібно долучатися всім, у кого є можливість це робити. Лише спільними зусиллями ми подолаємо цю проблему. Я вдячний всім структурам, які працюють для нашої безпеки”, – розповів Святослав.

Також блогер висловив велику подяку компанії з виготовлення пластику для друку “3dplast”. Вони допомагають безплатним пластиком для друку. Це єдина компанія з виготовлення пластику в Україні, яка долучилася до такої акції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні