У районі на Волині у 6 людей коронавірус не підтвердили

0
-2
У районі на Волині у 6 людей коронавірус не підтвердили
У Турійському районі 6 тестів на коронавірус показали негативний результат. Результати ще одного зразка досліджують. Мешканців району просять не панікувати.

Про це повідомили у Турійській РДА.

Загалом на Турійщині виявлено 22 особи з ознаками ГРВІ (гостра респіраторна вірусна інфекція), яким було проведено експрес-тести, з яких 15 результатів негативних і 7 зразків біологічного матеріалу було направлено на дослідження у вірусологічну лабораторію ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» на виявлення вірусу COVID-19.

Станом на 22 квітня, із 7 зразків біологічних матеріалів, які були направлені у вірусологічну лабораторію ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», на виявлення вірусу COVID-19 методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР), отримано 6 негативних результатів обстежених осіб, у яких коронавірусної інфекції не виявлено.

Про результат сьомого зразка повідомлять після дослідження.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні