--> Viber підвищує конфіденційність: з’явиться нова корисна функція безпеки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Viber підвищує конфіденційність: з’явиться нова корисна функція безпеки

0
5
Viber підвищує конфіденційність: з’явиться нова корисна функція безпеки
Rakuten Viber, одна з провідних платформ для спілкування у світі, повідомляє, що незабаром функція повідомлень, які зникають, буде перенесена з секретних чатів у звичайні.

Про це пише ITsider.com.ua.

Будь-який користувач Viber зможе встановити таймер для відправленого тексту, фото, відео або іншого типу файлу на кілька секунд, хвилин, годин або навіть днів. Автоматичний відлік часу до ліквідації контенту буде запущений відразу ж після того, як одержувач побачить повідомлення.

Щоб створити таке повідомлення, потрібно:


1) Натиснути на значок годинника в нижній частині чату і вибрати період зникнення для повідомлення.
2) Надрукувати текст і відправити повідомлення адресату.

З моменту свого створення Viber дотримується суворої політики конфіденційності. У 2015 році з’явилася функція видалення повідомлень, з 2016 року наскрізне шифрування активовано в додатку за замовчуванням для всіх дзвінків і повідомлень. Приховані та секретні чати були запущені в 2017 році, і тепер, у 2020 році, повідомлення, які зникають, будуть перенесені у звичайні чати для ще більш надійної комунікації.

“Ми зробимо повідомлення, які зникають, доступними для звичайних чатів з двома учасниками. Ця функція з’явилася у Viber в 2017 році в рамках «секретних» листувань. Згодом ми переконалися, що такий захід забезпечення конфіденційності, включаючи надсилання повідомлення, коли співрозмовник робить скріншот повідомлення, яке зникає, краще додати й у звичайні чати. Таким чином ми стаємо ще на один крок ближче до звання найбезпечнішої платформи для спілкування”, – зазначив операційний директор Rakuten Viber Офір Еял.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні