Ногами по голові: в Києві підлітки по-звірячому побили ветерана АТО. ФОТО

0
11
Ногами по голові: в Києві підлітки по-звірячому побили ветерана АТО. ФОТО
У Києві підлітки жорстоко побили ветерана АТО Віктора Симончука, їх затримали і обрали запобіжний захід. Один з них перебуватиме під вартою 30 днів, а інший - 60.

Про це повідомили на Facebook-сторінці "Ветеранське Братерство".

Уточнюється, що підліткам інкримінують частину 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи років.

Інцидент стався під Жилянським мостом 15 квітня.

"Двоє малолітніх недолюдей вирішили пограти в "бандитів". І, як висновок, жорстоко побили і пограбували чоловіка. Били довго, протягом 10 хвилин, після тупого удару в голову він без свідомості впав на землю, а вони продовжили бити ногами по голові і всьому тілу і додумалися, все це, знімати на камеру, де вони зі словами - "дивіться як ми ху**имо дідуся" продовжували калічити, забрали якісь копійки і окуляри ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що потерпілий ветеран був госпіталізований з важкими травмами. Він йде на поправку.

Симончук три роки брав участь в російсько-українській війні, був танкістом. У 2016 році отримав орден Богдана Хмельницького III ступеня.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні