Жорстока гра: дівчина розповіла, навіщо напоїла собаку алкоголем. ФОТО

1
1
Жорстока гра: дівчина розповіла, навіщо напоїла собаку алкоголем. ФОТО
18-річна дівчина сплатить штраф за жорстоке поводження з твариною.

21 квітня в соцмережах з’явилось відео, на якому 18-річна дівчина напоює собаку спиртним, - про це повідомляє "МВС України" у фейсбуці.

Вже невдовзі поліцейські встановили та розшукали порушницю. Дівчина пояснила, що виконувала завдання гри, суть якої полягала в тому, щоб напоїти тварину алкоголем.

Співробітники Поліція Чернівецької області склали на неї адмінпротокол за частиною 1 статті 89 (Жорстоке поводження з тваринами). Поки що такі дії тягнуть за собою накладення штрафу від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

"Тварини - живі створіння, які теж мають серце і відчувають як любов і довіру до людей, так і глибоку образу! Безглузді ігри не привід знущатися над тваринами! Залишаймося людьми!", - йдеться у дописі правоохоронців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нема бажання у «правоохоронців» проглянути світлини, що їх виставляють всякого штибу мисливці? З горами вбитих вовків, косуль, кабанів. Чи там бояться прильоту в голову? Це ж не до дівчини вчепитися і не знижку в кафе отримати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні