Висока ціна карантину: чому треба послабити обмеження. ВІДЕО

0
2
Висока ціна карантину: чому треба послабити обмеження. ВІДЕО
Карантинні обмеження позбавляють роботи та заробітних плат багатьох українців, бо підприємства просто не мають обігових коштів для сплати. Частина людей узагалі буде звільнена з робочих місць. І це та висока ціна, яку сплачують українці за продовження карантину. Та попри це, далеко не всі дослухаються до рекомендацій та вказівок уряду.

Про це у своєму відеоблозі співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер, пише ІА Конкурент.

Нагадаємо, що за останнім рішенням уряду карантин продовжили до 11 травня.

Тарас Шкітер погоджується, що певні причини продовжити обмеження є. Наприклад, з-за кордону повернулося чимало українців, багато хто попри заклики, пішов до храмів на Великдень чи до родичі на святкування.

Але, вважає Тарас Шкітер, немає сенсу вводити суворий карантин і не контролювати його дотримання.

Адже таке зневажливе ставлення до рекомендації може продовжитися.

Нині на думку співзасновника Громадянського Руху “СВІДОМІ” є сенс дозволити працювати хоча б невеликому бізнесу, магазинчикам чи перукарням, аби дати економіці поштовх.

“Карантинні обмеження потрібно дещо послабити. Але ті карантинні обмеження, які лишаться, мають урядом, державою контролюватися, контролюватися дотримання цих обмежень. Лише так ми дамо ковток економіці і виправдаємо ту ціну, яку усі ми з вами платимо за продовження карантину до 11 травня”, - зазначив Тарас Шкітер.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні