Взув та «забув»: волинянин поцупив кросівки з торгового центру

1
21
Взув та «забув»: волинянин поцупив кросівки з торгового центру
Невідомий молодик в Епіцентері, що у Нововолинську, вкрав спортивне взуття. Хлопець перевзувся у нові кросівки, які взяв на прилавку, натомість залишивши своє взуття, вийшов з магазину.

До суду надійшло клопотання від слідчого Нововолинського відділення поліції про арешт тимчасово вилученого майна, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст.185 КК України(крадіжка), – йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 17-го квітня, - пише Буг.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 16-го квітня невстановлений молодий чоловік в ТЦ «ЕПІЦЕНТР» взяв з прилавка чорні чоловічі кросівки «NIKE», вартістю 1440 гривень, взувся у них, залишивши свої кросівки, покинув магазин.

Про подію у поліцію повідомив охоронець. У ході огляду магазину працівником поліції було вилучено пару бувших у вжитку чоловічих кросівок чорного кольору марки NIKE, які залишив злочинець. Вилучене взуття зберігається у відділенні поліції.

Слідчий зазначає, що вилучені кросівки мають значення речових доказів у даній справі, як речі злочинця, які мають значення для його ідентифікації, тому просить клопотання задовольнити.

Суд ухвалив задовольнити клопотання слідчого та наклав тимчасовий арешт на вилучені кросівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха-ха-ха..... Треба було закрити ТЦ - не було б кражі. Я дитині зошит не можу купити, бо не продають, бо не їжа і не засіб гігієни.... Вчися дистанційно по стінах, а гроші здавай на фонди школи!!! Отак!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні