Чому в Луцьку затягують запланований ремонт дахових котелень

0
-3
Чому в Луцьку затягують запланований ремонт дахових котелень
В рамках підготовки до опалювального сезону 2020-2021 років підприємство планує провести ремонтні роботи (в т. ч. із заміни модулів нагріву) на дахових котельнях будинків, для того щоб забезпечити стабільне та безперебійне надання послуг мешканцям.

Проте нині загальна сума боргу по будинках з даховими котельнями значно перевищує вартість ремонтних робіт, а низький рівень оплати за послуги (який на сьогодні становить 45%) ставить під загрозу проведення якісної підготовки до опалювального сезону 2020-2021 років повідомили на ДКП "Луцьктепло".

Нижче наведено перелік житлових будинків з даховими котельнями, а також суми заборгованостей на будинок загалом та в середньому на квартиру.


Підприємство ще раз звертається до споживачів з вимогою вчасно та в повному обсязі сплачувати за послуги з постачання теплової енергії та гарячої води аби у ваших квартирах було тепло та комфортно в опалювальний сезон, а з кранів завжди текла гаряча вода.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні