--> Розповіли, коли очікувати відкриття кордонів в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, коли очікувати відкриття кордонів в Україні

0
6
Розповіли, коли очікувати відкриття кордонів в Україні
Якщо в середині країни буде спокійна ситуація, то Україна відкриє свої кордони тоді, коли інші європейські країни відкриють свої.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в інтерв'ю виданню РБК-Україна, - пише "УНІАН".

"Ми можемо спостерігати за європейськими країнами, за нашими сусідами – Польщею, Угорщиною, Румунією, як вони будуть себе вести щодо кордонів. Ми також бачимо яскраві приклади Німеччини, Іспанії, Італії. І в залежності від того, як будуть відкриватися їх кордони, можна додавати 30 днів і приблизно розуміти, що, ймовірно, такі ж дзеркальні заходи будуть і в Україні", - наголосив Денис Шмигаль.

Він акцентував увагу на тому, що зараз всі кордони сусідніх країн закриті. Тому відкривати свої кордони Україні немає сенсу.

"Ми дуже уважно дивимося на наших сусідів. Треба сказати, що сьогодні закритий не тільки кордон, але закриті всі кордони наших сусідів. І навіть, якби ми відкрили кордон, ніхто не зможе ні заїхати, ні виїхати, тому що все навкруги закрито. Сьогодні закрита і Європа, і Сполучені Штати, а вони увійшли в цей карантинний пік набагато раніше за нас. Наприклад, Італія була попереду нас на місяць", - сказав прем'єр-міністр.

Нагадаємо, що Україна закрила свої кордони через пандемію коронавірусу в світі. 11 березня Кабінет міністрів через поширення COVID-19 прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, пізніше продовжив його до 24 квітня. Крім того, опівночі 17 березня в Україні тимчасово припинили міжнародне пасажирське залізничне, повітряне, автомобільне (для автобусів) сполучення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні