--> На Хмельниччині закрили монастир через спалах коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Хмельниччині закрили монастир через спалах коронавірусу

0
3
На Хмельниччині закрили монастир через спалах коронавірусу
На Хмельниччині через спалах COVID-19 обмежили доступ сторонніх осіб до Свято-Преображенського Головчинецького жіночого монастиря.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Летичівської районної державної адміністрації.

"Районний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації інформує, що станом на 21 квітня Хмельницьким лабораторним центром виявлено 5 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію у Свято-Преображенському жіночому монастирі в селі Головчинці", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що дві особи госпіталізовано до Хмельницької інфекційної лікарні, три особи перебувають на амбулаторному лікуванні за місцем перебування. Коло контактних осіб встановлено, наразі вони перебувають на режимі самоізоляції з дотриманням всіх карантинних вимог. Постійно здійснюється моніторинг стану здоров’я осіб, з підозрою на коронавірусну інфекцію.

"Мобільною медичною бригадою у осіб з кола контактних здійснено збір біологічного матеріалу та направлено на дослідження до ДУ "Хмельницький обласний лабораторний центру МОЗ України". Доступ сторонніх осіб до Свято-Преображенського Головчинецького жіночого монастиря обмежено", - додається у повідомленні.

Окрім того, проведено поточні дезінфекційні заходи в межах осередку інфекційної хвороби та прилеглих до осередку територій та вулиць в селі Головчинці.

Працівниками Летичівського ВП ГУНП у Хмельницькій області, Деражнянського районного лабораторного відділення та селищних рад здійснюється контроль за дотриманням карантинних заходів та самоізоляцією громадян, які повернулися з-за кордону, таких в районі – 21 особа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні