Пірати біля африканських берегів напали на судно і викрали українця

1
3
Пірати біля африканських берегів напали на судно і викрали українця
Біля берегів Беніну пірати напали на судно "Tommi Ritscher" і викрали українця.

Про це УНН повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

“20 квітня посольство України у ФРН отримало повідомлення, що біля берегів Беніну було здійснено піратський напад на судно „Tommi Ritscher“, IMO 9656137, прапор Португалії, оператор судна Transeste Schiffahrt Gmbh (Німеччина)”, — повідомив Погорельцев.

За попередньою інформацією, зауважили у МЗС, в результаті нападу захоплено та вивезено у невідомому напрямі 1 громадянина України — члена екіпажу судна.

“Компанією-оператором судна створено кризовий штаб. Генеральне консульство України в Гамбурзі встановило контакт з оператором судна з метою з’ясування обставин справи. Посольство України в Нігерії (відповідає за Бенін) звернулося до бенінських компетентних органів з метою підтвердження факту захоплення громадянина України”, — повідомив Погорельцев.

За його словами, справа перебуває на контролі причетних закордонних дипломатичних установ України та Департаменту консульської служби МЗС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бенін це що якась держава третього світу яку викупив Беня і перейменував на свою честь?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні