На Київщині у гуртожитку – спалах COVID-19: двоє людей померли

0
-4
На Київщині у гуртожитку –  спалах COVID-19: двоє людей померли
Жителі одного з гуртожитків у місті Вишневе на Київщині масово захворіли на коронавіус.

Про це на брифінгу повідомив т.в.о. голови Київської ОДА Василь Володін, передає "УНІАН".

Він зазначив, що станом на сьогоднішній ранок на Київщині зареєстровано 356 осіб з коронавірусною хворобою. 99 з них лікуються у стаціонарах, а 257 — на самоізоляції. Одужали 28 людей, 11 померли.

"Тенденція останнього тижня показує наступне: 15 квітня — 9 нових випадків захворювання, 16-го — 23, 17-го — 19, 18-го — 27, 19-го — 24, 20-го — 29, 21-го — 23. Це дозволяє припустити, що карантинні заходи працюють на стримування епідеміологічної ситуації на стабільному рівні", - підкреслив Володін.

Разом з тим він заявив, що стався надзвичайний випадок захворювання на коронавірус в одному з приватних гуртожитків у Вишневому, де проживає понад 300 людей.

У гуртожитку, станом на сьогодні, 21 квітня, виявлено 37 хворих, серед яких діти. Двоє осіб померли. В гуртожитку запроваджено стан особливого пересування, місцева влада привозить до гуртожитку харчі, ліки та засоби гігієни.

В усіх мешканців гуртожитку взяли біологічні матеріали для проведення ПЛР-тестів. Результати аналізів стануть відомі завтра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні