--> Так і не встиг створити сім'ю: розповіли про полеглого на Сході волинянина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Так і не встиг створити сім'ю: розповіли про полеглого на Сході волинянина. ФОТО

0
1
Так і не встиг створити сім'ю: розповіли про полеглого на Сході волинянина. ФОТО
На передовій від осколкових поранень загинув комвзводу 28 ОМБр ЗСУ, волинянин Андрій Шинкарук.

Полеглому воїну було всього 28 років, пише "Обозреватель".

Нагадаємо, про загибель воїна стало відомо 20 квітня. За даними військових, бойовики упродовж доби тричі обстрілювали українські позиції. У результаті поранень зазнали троє воїнів. Однак, в Андрія травми виявилися несумісними з життям.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перевіряв позиції, коли впав снаряд: відомі деталі загибелі на Донбасі офіцера з Волині

Андрій Шинкарук народився 16 липня 1991 року у Любомлі Волинської області. На війні – з 2014 року, захищати Україну починав у складі 1 ОМПБ "Волинь".

Першу освіту Андрій Шинкарук, судячи з інформації у його профілі на Фейсбук, здобував у Національному транспортному університеті у Києві. Але згодом він вирішив будувати кар’єру військового. Улітку 2019 року Андрій Шинкарук закінчив Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного за спеціалізацією "Управління діями підрозділів механізованих військ".

Після випуску молодий офіцер служив у складі 28 ОМБр на посаді командира механізованого взводу – з червня 2019 року.

"Він вивчився на офіцера і прийшов до нас командиром взводу. Планував пов’язати своє життя з армією. Особовий склад, його підлеглі говорять, що Андрій був хорошим командиром, чув, розумів людей. Дуже тепло про нього відгукуються. Він користувався авторитетом серед військовослужбовців", – кажуть у бригаді.

"Він був справжнім патріотом, професіоналом своєї справи, старанним курсантом, відповідальним та мужнім офіцером", – згадує про загиблого воїна начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.

Андрію було 28 років. Він не встиг створити сім’ю.

У бригаді обіцяють: про загиблого побратима не забудуть, а за його смерть – помстяться.

Поховають його у рідному місті – попередньо, 23 квітня. Поки тіло загиблого ще не передали на батьківщину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні