У столиці дев’ятеро дівчаток стали жертвами збоченця

0
1
У столиці дев’ятеро дівчаток стали жертвами збоченця
У Києві поліцейські встановили причетність чоловіка до вчинення понад 40 злочинів сексуального характеру щодо неповнолітніх.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, інформацію про нові злочини правоохоронці отримали під час досудового розслідування в іншому кримінальному провадженні, пише "УНІАН".

Загалом жертвами кривдника стали дев’ятеро дівчат віком від 9 до 16 років.

У листопаді минулого року працівники Подільського управління поліції спільно з Департаментом кіберполіції викрили 41-річного киянина, який розбещував 10-річну дівчинку.

За інформацією начальника Подільського управління поліції Павла Василенка, під час кропіткої роботи з розслідування тяжкого злочину правоохоронці встановили ще 8 неповнолітніх потерпілих, стосовно підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру.

"Правопорушник діяв за однією схемою: через інтернет знаходив малолітніх, з якими налагоджував дружні стосунки, а через деякий час поступово розпочинав розмови на сексуальні теми. Окрім цього, чоловік надсилав зображення порнографічного характеру та у відповідь просив дівчат надсилати свої особисті та відверті фото. З деякими із них він домовлявся про зустріч неподалік від їхніх домівок, під час яких цілував їх та вчиняв інші розпусні дії", - сказав він.

Слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненні 43 епізодів злочинів за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

"Раніше суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 84 тис. грн, чим підозрюваний і скористався. Проте після повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні нових епізодів суд змінив запобіжний захід на тримання під вартою без права внесення застави", - додав Василенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні