--> У Луцьку аферист викрав гроші у хлопця. ПОДРОБИЦІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку аферист викрав гроші у хлопця. ПОДРОБИЦІ

0
-1
У Луцьку аферист викрав гроші у хлопця. ПОДРОБИЦІ
У Луцьку поліцейські затримали 23-річного лучанина, котрий відкрито викрав у 22-річного жителя Локачинського району 200 польських злотих.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, повідомлення про шахрайство екіпаж патрульних у Луцьку отримав 20 квітня вдень, з проспекту Відродження. На виклик прибули оперативно – через 7 хвилини.

Поліцейські встановили, що в передобідню пору по вулиці Декабристів зловмисник під приводом обміну грошей вирвав із рук потерпілого 200 польських злотих та втік.

Сума завданих збитків становить 1 тис. 300 грн. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі оголосили йому про підозру у скоєному злочині за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні