--> Волинянину, який спричинив аварію та втік, присудили громадські роботи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянину, який спричинив аварію та втік, присудили громадські роботи

0
9
Волинянину, який спричинив аварію та втік, присудили громадські роботи
Суддя Любомльського районного суду розглянув направлені Любомльським відділом поліції протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності водія, який спричинив ДТП та втік з місця події.

Слухання справи відбулось 6 квітня. Про це йдеться у постанові суду, - передає Район.Любомль.

Чоловік 29 лютого о 23:45 по вулиці Прикордонників в селі Старовойтове Любомльського району, керуючи автомобілем «Рено» з причепом не дотримався безпечної дистанції та безпечного інтервалу, в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем «Вольво» з причепом, що спричинило пошкодження транспортних засобів, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.124 КУпАП.

Він при тих же обставинах в порушення п.2.10 Правил дорожнього руху, будучи причетним до дорожньо-транспортної пригоди з участю керованого ним автомобіля залишив місце скоєння пригоди, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.1224 КУпАП.

На розгляд справи порушник не з`явився, хоча про дату та місце розгляду судом повідомлявся, у тому числі, шляхом публікації на офіційному сайті суду судового оголошення.

За рішенням суду чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушень, передбачених ст.ст.1224, 124 КУпАП, і на підставі ч.2 ст.36 КУпАП наклали на нього стягнення у вигляді 30 годин громадських робіт. Також в користь держави чоловік заплатить 420 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні