Сьогодні поблизу Луцька відбудеться богослужіння на автомобілях

0
5
Сьогодні поблизу Луцька відбудеться богослужіння на автомобілях
Волинське об’єднання церков християн віри євангельської організувало проведе сьогодні, 19 квітня, незвичне пасхальне богослужіння — на території недіючого летовища у селі Крупа поблизу Луцька.

Про це повідомили на сайті об’єднання.


"Враховуючи карантинну ситуацію, яка склалася цьогоріч і призвела до неуможливлення збиратися на богослужіння у церквах, служителі церков змушенні шукати нові способи для зібрань. Найбільш дієвими стали он-лайн богослужіння, хоча не усі церкви, зокрема невеликі, мають технічні можливості для таких трансляцій. Особливо болючим стало питання проведення пасхальних богослужінь — згідно правил оголошеного карантину навіть для такого великого свята немає винятків.

Тому Волинське об’єднання церков ХВЄ організувало та узгодило з органами місцевої влади проведення 19 квітня незвичного пасхального богослужіння — на території недіючого летовища у селі Крупа поблизу Луцька", – йдеться в повідомленні.

Особливістю богослужіння буде те, що присутні повинні прибути винятково на особистих автомобілях і не залишати авто протягом усього зібрання. Трансляція богослужіння транслюватиметься на відповідних хвилях через радіоприймачі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні