Біля Луцька ремонтують міст через Стир. ФОТО

0
-3
Біля Луцька ремонтують міст через Стир. ФОТО
У рамках поточного середнього ремонту автодороги М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на ділянці км 140+850 – км 147+050 ремонтуємо міст через річку Стир, що у селі Княгининок Луцького району (км 142+420).

Про це інформує пресслужба Служби автомобільних доріг області.

Торік було здійснено укріплення конусів цієї штучної споруди та влаштування сходових маршів. Цьогоріч приступили до ремонту мосту на проїзній частині. Спершу відфрезерували зношене дорожнє покриття, згодом відновили деформаційні шви. Учора приступили до ремонту тротуарних блоків. Наразі ремонтують праву частина мосту. Роботи виконує ТзОВ «РБП ТрансМост».

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними, обережними та дисциплінованими на автошляхах, особливо в місцях проведення ремонтних робіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні