Оштрафували волинян, які залишили на березі Стиру сміття. ФОТО

0
11
Оштрафували волинян, які залишили на березі Стиру сміття. ФОТО
На двох рожищан правоохоронці Рожищенського відділу поліції склали протоколи за порушення правил благоустрою.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Нагадаємо, 4 квітня подружжя з Рожища Світлана та Віталій Махновець прибрали берег Стиру, звідки вивезли майже 250 кг сміття.

А вже 6 квітня на прибраній території знову з’явилося купа сміття. На щастя, порушників благоустрою зафіксувала та ж Світлана Махновець. Фото чоловіків, які «відпочивали» на березі річки та не прибрали за собою сміття, жінка розмістила на своїй сторінці у «Фейсбуці».

"Старша муніципальна інспекторка Рожищенської міської ради Мар’яна Демчук відреагувала на допис та після опрацювання всіх матеріалів-доказів, сформувала звернення для того, аби правоохоронці встановили осіб причетних до порушення правил благоустрою та притягнули їх до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оперативно встановили порушників та склали на них протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Чоловіки, свою вину визнали, у вчиненому розкаялися.

Матеріали скеровані на розгляд адміністративної комісії Рожищенської міської ради, яка і визначить розмір штрафу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні