Які автомобілі найчастіше обирають волиняни

0
-8
Які автомобілі найчастіше обирають волиняни
З початку 2020 року в Луцьку та Волинській області придбали 150 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.

Про це повідомили на сайті з продажу автомобілів RST.ua.

Сума витрат у січні-березні в регіоні склала $4,5 млн. Найпопулярнішою маркою була "Toyota", яких зареєстрували 24 авто на суму $720 тис без врахування вартості додаткового обладнання. Також попитом користувалися Renault і Kia.

Бестелерами на Волині були кросовери "Toyota RAV4" і "Kia Sportage". Крім них були популярними "Renault Duster" і "Renault Sandero".

Серед зареєстрованих авто 29 % – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 1,9 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у першому кварталі 2020 року в Україні зареєстрували 20 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $28 тис. Сума витрат у січні-березні склала $560 млн. Найпопулярнішою маркою в Україні було "Renault", яких зареєстрували 3,5 тис. авто. Минулого місяця через введення карантину в Україні продажі знизились на 16 %, якщо порівнювати із березнем 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні