Спіймали чоловіка, причетного до пожежі у зоні ЧАЕС

1
0
Спіймали чоловіка, причетного до пожежі у зоні ЧАЕС
13 квітня, близько 14 години, сталася чергова пожежа на території зони ЧАЕС – це вже третій осередок вогню у зоні відчуження.

Працівники відділу поліції зони Чорнобильської АЕС спільно з колегами сусіднього Іванківського відділення встановили палія. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Про це пише Українська правда.

Як з’ясувалось, чоловік за місцем проживання спалював сміття, потім рештки тліючого багаття погрузив на возик, вивіз за село і висипав на суху траву. Там сталося загоряння сухостою.

Коли зловмисник повернувся на те місце, то побачив, що вогонь перекинувся далі, однак він не зателефонував ні рятувальникам, ні поліції, а намагався самотужки погасити вогонь.

Вітром перекинуло вогонь на територію лісу, а далі у зону відчуження, де сталася масштабна пожежа.

Чоловікові загрожує штраф від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий термін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки садити, щоб іншим не хотілось палити! Показовий судовий процес і транслювати по всіх каналах, щоб інші боялись порушувати закони!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні