Співзасновник «СВІДОМИХ» вважає, що силові структури мають завоювати довіру українців

1
3
Співзасновник «СВІДОМИХ» вважає, що силові структури мають завоювати довіру українців
Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер наголошує на тому, що силові структури передусім мають завоювати довіру в українців, як це свого часу сталося у США та країнах ЄС.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Перший", відповідаючи на питання про обшуки Державного бюро розслідування у екснардепки Тетяни Чорновол, пише ІА Конкурент.



Як з'ясували журналісти "Слідства.інфо", Олександр Бабіков, який зараз очолює Державна бюро розлідування, був адвокатом президента-втікача Віктора Януковича. А екснардепка Тетяна Чорновол – його особистий ворог. Відтак, зазначив Тарас Шкітер, це схиляє до думки, що це дійсно, як сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, політична розправа.

Він зауважив, що для нього важливе питання довіри до таких органів, як-от ДБР.

"Тобто якби ДБР під новим керівництво за рік-два довело українцям, що вони можуть боротися із корупцією у вищих ешелонах влади, що вони чесні, некорумповані, якісно роблять свою роботу, а потім вже взялися за справи Майдану, то тоді була б зовсім інша реакція суспільства", – запевнив співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ".

Із його слів, такі органи, як-от Державне бюро розслідувань, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, Міністерство внутрішніх справ, мають спершу завоювати довіру на простих справах, а потім вже братися за резонансні та політичні справи, де залучені представники опозиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не завоювувати, а доказати справами..
Трохи є різниця, шкода тих хто цього не розуміє
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні