Духовенство, влада і поліція просили волинян дотримуватися правил каратинтину. ВІДЕО

0
4
Духовенство, влада і поліція просили волинян дотримуватися правил каратинтину. ВІДЕО
11-го квітня священники, влада та поліція Володимира-Волинського звернулися до громадян з проханнями дотримуватися карантинних заходів і зберегти таким чином здоров’я власне і своїх близьких.

У відеозверненні взяли участь перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, т.в.о. начальника Володимир-Волинського відділу поліції Василь Майданюк. Позицію духовенства майже всіх конфесій міста озвучив священник Євген Рябець, - пише Буг.

“Звертаюся від духовенства міста до усіх мешканців нашого краю: дотримуйтесь правил карантину, подбайте про своє здоров’я і здоров’я близьких. У Вербну неділю і у Великдень по можливості максимально залишайтесь вдома, а богослужіння із храмів дивіться в онлайн-трансляції.

Великдень вдома – це не ув’язнення, це молитва, радість і воскресіння Христа. Історія знала багато разів, коли на Великдень не можна було бути в храмі, проте у цей день в серцях людей завжди воскресав Господь” – сказав Рябець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні