23-річний вінничанин, який піднявся на вагон потягу, отримав 85% опіків. ВІДЕО

2
9
23-річний вінничанин, який піднявся на вагон потягу, отримав 85% опіків. ВІДЕО
Черговий випадок ураження електричним струмом на залізниці стався у Вінниці 9 квітня. Із важкими опіками госпіталізовано 23-річного Руслана Сокольвака з Михайлівки Вінницького району.

Як розповіла Суспільному мама хлопця, ввечері 8 квітня він поїхав до товариша на день народження, а вже вночі на станції "Вінниця Пасажирська" сталася трагедія. Потерпілий, вочевидь, хотів зробити селфі на вагоні потяга й отримав ураження електричним струмом 27 тисяч вольт.



«Це вночі було. До мене подзвонили біля третьої. Я спитала, що сталося. Сказали, що став на поїзд і торкнувся проводів. І що опік. Вчора мене впустили, я говорила з ним. Його покололи, то він почуває себе нормально. Перший раз мені дочка показала селфі, що він висить на якійсь бантині. Посварилася, а він каже, що не переживай все буде добре. Я ж нічого такого не зробив, просто повисів і сфотографувався», - розповідає мама.

Нині Руслан у свідомості, його готують до першої операції, де визначать глибину опіків.

За словами завідувача опікового центру обласної лікарні імені Пирогова Василя Нагайчука, стан хлопця наразі важкий, про пересадку шкіри поки не йдеться. Каже, що в нього тільки не ушкоджена голова.

Головний інженер станції «Вінниця» Василь Мельник підтвердив випадок травмування Руслана. Обставини з’ясовує поліція.

Речниця поліції Анна Олійник повідомила, що це був нещасний випадок. Кримінальне провадження не відкривали.

Нагадаємо, 9 березня при спробі піднятися на пасажирський вагон удар струмом у 27 тисяч вольт отримав учень 23 школи Любомир Янюк. Вже місяць хлопець перебуває у лікарні. Переніс дві операції У понеділок його готуватимуть до виписки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поколiння свiдомих дебiлiв.
Відповісти
Премію дарвіна!!!!!!!!!!! В студію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні