Назвали причину смерті молодого чоловіка із Рожищенського району. ВІДЕО

4
7
Назвали причину смерті молодого чоловіка із Рожищенського району. ВІДЕО
У селі Єлизаветин Рожищенського району помер 37-річний Сергій Бринчук. Причина смерті, яку назвали судмедексперти, - ускладнення пневмонії та серцева недостатність.

Про це йдеться у сюжеті "Вікна-новини" на телеканалі "СТБ".

Нагадаємо, трагедія у сім'ї сталася ввечері 5 квітня. Рідні покійного вважають, що цьому можна було б запобігти, якби лікарі вчасно надали необхідну допомогу, замість того, щоб відправляти хворого додому.

Як розповів рідний брат чоловіка Володимир Бринчук, у неділю вранці, 5 квітня, він відвіз брата з різкими болями внизу живота на приймальне відділення Рожищенської центральної районної лікарні. Там хворого скерували до сімейного лікаря за направленням. Після скерування черговим сімейним лікарем Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги чоловік здав аналізи, йому призначили також ультразвукову діагностику.

На жаль, вранці обстеження пройти не вдалося, адже лікар був у відпустці. З лікарні хворого відправили додому.

Як розповідає Володимир Бринчук, близько 18:00 з медзакладу зателефонували та повідомили, що можна приїхати на УЗД, адже лікар зміг прийти, аби оглянути пацієнта. Він з братом Сергієм повернулися у лікарню.

"Лікар сказав, що печінка збільшена. Аналізи теж були погані. Порадили лягати в реанімацію. Але завідувач реанімаційного відділення не схотів брати його в реанімацію і сказав їхати додому", – пригадує Володимир Бринчук.

У лікарні хворому вкололи знеболення і знову відправили додому. Порадили приїхати у понеділок на гастроскопію. На жаль, до понеділка чоловік не дожив. Він помер ввечері того ж дня.

У село приїхала швидка та поліція. Медики констатували смерть. Володимир Бринчук одразу ж написав заяву, вказуючи на халатність медпрацівників лікарні.

Медик, якого рідні звинувачують у недбальстві і далі працює. Головний лікар Рожищенської райлікарні Віктор Редзій ситуацію коментувати відмовляється. Мовляв, зараз ведеться слідство.

Детальінше у сюжеті (із 23:33 хв.):


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже пневмонію і коронавірус до всього шиють. Я щось в це не вірю. Ускладненна пневмонія навіть при звичайному огляді лікарем терапевтом, буде виявлена.
Відповісти
Отаких треба сажати.Як тому лікарю тепер буде житись після того як він в державну лікарню не взяв хворо! ЛІКАРІ НЕ ПЛУТАЙТЕ МІСЦЕ РОБОТИ З МІСЦЕМ СВОГО ТРОНУ!!!
Відповісти
відчуваю ой брешуууть. Від пневмонії живіт не болить. Мабуть жовчний розірвався, бо печінка збільшена була ,а що в аналізах погане було цікаво? Вирішили під шумок на коронавірус спихнути.
Відповісти
Вже вкотрий раз доводить халатність наших лікарів і скільки смертей заподіяно саме через те. Відсидів би один з другим то тоді може б трохи думали що роблять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні