--> Медики не повинні платити за доїзд до роботи, – Андрій Покровський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Медики не повинні платити за доїзд до роботи, – Андрій Покровський

0
4
Медики не повинні платити за доїзд до роботи,  – Андрій Покровський
Депутат Луцької міської ради та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський вважає, що медичні працівники не повинні платити за доїзд до лікарень у часи боротьби з коронавірусом.

Про це він сказав у середу, 8 квітня, під засідання бюджетної комісії Луцькради, яка відбувалася під відкритим небом. Про це інформує ІА Конкурент.

Так, обранець громади зазначив, що водії беруть з медпрацівників 6 гривень за довіз до відповідних лікарень. На його думку, влада повинна врегулювати це питання:

«Я знаю, що з міського бюджету були виділені кошти лікарням і вони уклали відповідні договори з перевізниками, проте з людей все одно беруть гроші. Я пропоную втрутитися в ці договірні стосунки і збільшити обсяг допомоги, щоб медики не платили зі своєї кишені».



Ініціативу Покровського підтримав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, зазначивши, що влада розробить відповідний механізм:

«Ми передбачили 60 мільйонів субвенції обласному бюджету на обласну лікарню. Є пропозиція, щоб область за ті передбачені кошти возила працівників обласних медичних закладів, а ми будемо довозити медиків місцевих установ. Це дозволить зробити те, що ви пропонуєте».



Поліщук зазначив, що ініціативу планують реалізувати до завершення поточного тижня.

«Сподіваюся, що керівництво вирішить це питання і медики будуть їздити безкоштовно», – резюмував Покровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні