У районній лікарні на Волині від пневмонії помер чоловік

0
-1
У районній лікарні на Волині від пневмонії помер чоловік
У Любомльській лікарні протестували сімдесят осіб експрес-тестами для виявлення COVID-19. З них 20 осіб були з підозрою на СОVID-19, 50 осіб прикордонників, які контактували з людьми, котрі повертались із-за кордону. Днями у лікарні помер чоловік від двосторонньої пневмонії, втім аналізии коронавірусу не показали.

Про це повідомили на сторінці КНП "Любомльське ТМО Любомльської районної ради" у фейсбуцію

Станом на 7 квітня у КНП «Любомлське ТМО Любомльської районної ради» з підозрою на СОVID-19 перебувало 4 хворих, в яких експрес-тести негативні.

Їхні аналізи відправили в Луцьк в лабораторний центр для уточнення діагнозу.

5 квітня в стаціонарні відділення лікарні поступив 74-річний чоловік з діагнозом двобічна позагоспітальна пневмонія. Хворого одразу госпіталізували у реанімаційне відділення. На жаль, врятувати його не вдалося: чоловік помер увечері того ж дня.

Дослідження на експрес-тест, який провели в Любомлі, та аналіз на полімеразно-ланцюгову реакцію ( ПЛР-дослідження), яку провели у Луцьку в обласному лабораторному центрі того ж дня, виявився негативним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні