Платіжки українців поповняться ще однією компослугою

2
9
Платіжки українців поповняться ще однією компослугою
У платіжках киян за квітень з’явиться окремий рядок із внесками за обслуговування загальнобудинкових лічильників тепла і гарячої води, а згодом такі зміни запровадять у всіх містах України.

Про це повідомляє пресслужба КП “Київтеплоенерго”.

Як зазначається, оплата цієї послуги здійснюватиметься поквартально, а за обслуговування лічильників будуть нараховувати у середньому 30 гривень за 3 місяці.

Зокрема, розмір внесків для кожної будівлі затверджений розпорядженням КМДА від 24.12.2019 № 2244. Нарахування вводять для понад 9,6 тисяч будинків Києва, однак нововведення не стосуватиметься індивідуальних приладів обліку у квартирах киян.
Водночас у “Київтеплоенерго” зазначили, що вартість цієї послуги було видалено з тарифу на опалення і гарячу воду згідно із законом про комерційний облік теплової енергії та водопостачання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засуньте свої платіжки собі в .....
Відповісти
Побачили що лічильники дозволяють економити, то вирішили з іншого боку залізти в кишеню громадянам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні