Ракета SpaceX втретє вибухнула під час випробування. ВІДЕО

1
4
Ракета SpaceX втретє вибухнула під час випробування. ВІДЕО
Ракета Starship виробництва SpaceX, яку планують використовувати для польотів на Місяць та Марс, вибухнула під час випробувань — це сталося вже третє.

Про це інформує The Verge.

"Третій прототип ракети нового покоління SpaceX Starship, вибухнув під час випробування тиску на полігоні компанії у Бока-Чіка, штат Техас", - йдеться у повідомленні.



Засновник компанії Ілон Маск заявив, що співробітники SpaceX вивчають причини провалу тестування. Він припускає, що причина може бути у неправильних параметрах для тестування.

Інший прототип ракети Starship вибухнув у листопаді минулого року під час випробування тиску. Наприкінці лютого цього року прототип Starship вибухнув під час випробувань після надуву рідким азотом нижньої частини ракети.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усьо,політ на Марс відміняється!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні