Через відсутність засобів захисту лікар-педіатр з Волині зупинила прийом пацієнтів

5
0
Через відсутність засобів захисту лікар-педіатр з Волині зупинила прийом пацієнтів
Через відсутність будь-яких засобів захисту лікар-педіатр приватної практики з Володимира-Волинського Віта Сакуляк зупинила прийом пацієнтів.

Про це повідомляє "Перший".

Водночас вона просить небайдужих допомогти з забезпеченням багаторазових захисних костюмів, респіраторів, рукавичок, масок, антисептиків та тестів на грип і COVID-19, аби робити їх пацієнтам безкоштовно. Про ситуацію лікарка розповіла «Першому».

«Маски, які мала, пороздавала відвідувачам – не могла допустити їх до прийому без масок. Тепер сама залишилась без них і тому не можу вести прийом. Люди телефонують постійно, консультую безкоштовно онлайн. Поки охочих допомогти багато немає, бо усі думають, що якщо маю приватний кабінет, то сама повинна дістати на це кошти. А я ні придбати, ні навіть знайти засобів захисту не можу. В великих містах є багато благодійників, які допомагають і приватним, а в нас нічого такого немає...» - розповідає Сакуляк Віта.

У Володимир-Волинському вона мешкає усього три роки, до цього працювала заступником головного лікаря у одній з лікарень Полтавської області. Приїхала на Волинь, а тут їй запропонували посаду лікаря у школі: мовляв, у лікарнях «місця нема».

«Я до цього працювала заступником головного лікаря, потім приїхала на Волинь, а тут кажуть, місця нема для вас. Максимум – лікар у школі. А потім з медичною реформою і цієї роботи не стало. Відкрила свій кабінет, щоб продовжувати діяльність і допомагати людям… І от опинилась в такій ситуації. Якби мені допомогли, я б в той самий день відкрила прийом – дуже багато пацієнтів цього очікує», - каже лікарка.

Що потребує лікарка?

Респіратори, маски (для пацієнтів), одноразові рукавички, багаторазові костюми захисту (хоча б два), антисептики, дезрозчини для обробки поверхонь, портативний концентратор для амбулаторної практики. За можливості – тести на два види грипу, та експрес-тести на коронавірус.

Як допомогти?

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картковий рахунок 4731 2191 0036 1645. Можна надіслати засоби захисту у місто Володимир-Волинський, на відділення Нової Пошти №1.

Контакти лікарки: 0668347556, 0983002278 (Віта Володимирівна).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така вона лікарка! Де її клятва Гіпократа?Совість би мала клянчити !Звикла вимагати.Гнати таких і в хвіст і гриву із Полтави і з Волині.Бананами хай торгує!
Відповісти
За три роки могла б собі створити імідж не тільки двома сер тифікатами на стіні ,а не скиглити.Не вірю ,що котробандистське містечко залишило б без підтримки хорошого лікаря!
Відповісти
Що ви причепилися до того Гіпократа, почитайте текст "клятви", може зрозумієте, що вам даром ніхто нічого не повинен!!! І ще лікарі ніякої "клятви " не дають, то совєц кій брєд!!!!!
Відповісти
Мало того що їм підняли в три раза зарплату а наболт вони треба як вони всеодно не вилічать бо нема лікарство .то їм іще пожертву??????????
Відповісти
Не заздріть цим грошам. Краще подивіться скільки їх через цей вірус пішли з життя. Повага і шана цим людям, що вони нас приймають. А на їхньому місці . за десятикратну зарплату не приймала б хворих. Своє життя дорожче Дякую богу, що маю іншу професію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні